SEGRE

Dos morts i un ferit greu en una allau a la Val d'Aran

Les tres persones estaven fent treballs d’estudi i de recerca a la Vall de Conangles, a prop de la boca sud del túnel de Vielha

Imatge d'arxiu de la zona de la boca sud del túnel de Vielha.

Dos esquiadors morts i un altre ferit greu en una allau a la Val d'Aran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones han mort i una altra ha resultat ferida greu en quedar atrapades per una allau aquest dijous al matí a la Vall de Conangles, a la Val d'Aran, en una zona pròxima a la boca sud del túnel de Vielha, segons els Bombers de la Generalitat.

A les 10.05 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’una allau a la zona de la Vall de Conangles que ha atrapat a tres persones que estaven fent treballs d’estudi i de recerca a la zona.

Els efectius que s’han desplaçat al lloc, Pompièrs d’Aran i del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb helicòpter dels Bombers de la Generalitat, han localitzat a les tres persones, dues d’elles sense vida i una altra ferida greu amb politraumatismes que ha estat evacuat a l’hospital de Vielha.

També s’han desplaçat a la zona els Mossos d’Esquadra amb la Unitat de d’Intervenció en Muntanya i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb un helicòpter medicalitzat.

tracking