SEGRE

Detingut el suposat autor de l'atracament d'un banc a Fraga

El sospitós va ser arrestat en un pis de València

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir dimarts passat el sospitós de l’atracament que va tenir lloc el 9 de març en una entitat bancària de Fraga. L’arrest es va produir en el marc d’una operació policial denominada 'Furry' després d’una entrada i registre en un pis de València. Segons la Guàrdia Civil, el suposat autor de l’atracament, de 31 anys i veí de València, va intimidar de forma violenta els treballadors i clients del banc amb una arma de foc i va aconseguir sostreure diners en efectiu i fugir.

Les primeres informacions apuntaven que l’autor dels fets podria tractar-se d’un home jove que hauria accedit a l’entitat bancària amb roba d’abric que li tapava el rostre i portant una arma, que hauria esgrimit durant la comissió del delicte. Per part de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Osca es va activar immediatament un ampli dispositiu de recerca i localització de l’autor dels fets. Després de la investigació, duta a terme per agents de diverses unitats de la Comandància de la Guàrdia Civil d’Osca i amb ajuda de la col·laboració ciutadana, es va poder determinar la identitat del suposat autor dels fets i la seua localització.

La matinada del passat dia 20, es va realitzar una entrada i registre al domicili del sospitós a València, on es van localitzar entre altres efectes, evidències que podrien incriminar-lo en la comissió del delicte. A més, al domicili es van trobar gairebé 200 grams d’haixix, diners i diversos telèfons mòbils, per la qual cosa es va procedir a la detenció de l’home, de 31 anys, com a supòsit autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, al qual li consten nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.

Les diligències dirigides pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Fraga han estat instruïdes per agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Osca. Quant al detingut, va ser posat a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Massamagrell (València).

Diners trobats al domicili del suposat autor de l'atracament a Fraga.

Detingut el suposat autor de l'atracament d'un banc a FragaGuàrdia Civil

tracking