SEGRE

MUNICIPIS ADMINISTRACIÓ

No hi haurà censura contra l’alcalde del PSOE de Fraga al desmarcar-se Cs

Els dos partits assoleixen un acord que inclou el cessament de l’edil d’Hisenda || A l’expirar el termini d’un mes per presentar-la, el pressupost quedarà aprovat

El ple sense l’alcalde, que estava al Parlament.

El ple sense l’alcalde, que estava al Parlament.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi haurà moció de censura contra l’alcalde socialista de Fraga, Miguel Luis Lapeña, un mes després que els regidors a l’oposició de PP, PAR, Compromís i Cs anunciessin la intenció de presentar-ne una per cessar-lo del càrrec. L’edil d’aquesta última formació, Ramón Salamó, s’ha desmarcat de la resta dels impulsors de la censura després d’un acord amb els socialistes, en virtut del qual la regidora Pilar Vilar deixarà l’àrea d’Hisenda.

Sense Salamó, l’oposició no té prou vots per a la censura contra Lapeña. L’havien anunciat després que l’alcalde vinculés l’aprovació del pressupost a una qüestió de confiança que no va superar. Es va obrir llavors un termini d’un mes per cessar el primer edil. Després d’expirar ahir sense haver presentat la moció contra l’alcalde, el pressupost municipal quedarà aprovat avui.

El govern socialista va indicar que Vilar va renunciar al seu càrrec al capdavant d’Hisenda i que continuarà com a regidora. Cs qüestiona que aquesta edil rebés part d’un immoble com a indemnització al tancar la constructora on treballava. Lapeña va dir que és una cosa regularitzada i que ha sol·licitat informes per corroborar-ho.

tracking