SEGRE

MUNICIPIS VOLUNTARIAT

Voluntaris habiliten un pàrquing per a autocaravanes a Preixana

Veïns milloren cada any el parc de l’ermita de Montalbà

Els treballs, ja iniciats, s’han interromput per la pluja dels últims dies.

Els treballs, ja iniciats, s’han interromput per la pluja dels últims dies.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desena de veïns de Preixana treballen de forma altruista amb la brigada municipal per habilitar un aparcament d’autocaravanes al parc de l’ermita de Montalbà. Els voluntaris col·laboren des de fa anys amb l’ajuntament en aquest espai durant la primavera.

L’alcalde, Jaume Pané, va explicar que “una de les primeres accions va ser fer arribar els serveis de clavegueram, aigua i llum des de l’avinguda de Montalbà fins al pàrquing”. L’objectiu era poder finalitzar l’aparcament el cap de setmana passat, abans de Setmana Santa, però va ser impossible per la pluja. L’aparcament d’autocaravanes ocupa una superfície d’

uns 2.000 metres quadrats i s’ubica al pàrquing de la part baixa del parc de Montalbà, que dóna accés directe a la zona de barbacoes. L’alcalde va indicar que van decidir habilitar una zona per a autocaravanes perquè cada any per Setmana Santa en van tres o quatre al municipi. L’any passat els veïns i el consistori van habilitar una rampa d’accés a l’ermita per a persones amb mobilitat reduïda.

S’ha de recordar que el pròxim 3 d’abril Preixana celebrarà la festa de la Mare de Déu de Montalbà. L’ermita de Montalbà es va construir el 1940 i d

es d’aleshores els veïns han fet millores a la zona de forma altruista fins a aconseguir l’actual parc, amb taules i cadires de pedra i barbacoes. També hi ha una pista per a activitats culturals i esportives, un aparcament i diverses zones de passeig.

tracking