SEGRE

Els Mossos desallotgen els manifestants de l'A-2 a Soses

El CDR ha tallat l'autovia des de les 10 del matí

El CDR ha bloquejat l'autovia des de les 10 del matí i fins que la policia ha intervingut, cap a tres quarts de sis de la tarda.

Tall de l'A-2 a Soses i càrrega dels MossosÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat cap a tres quarts de sis de la tarda els manifestants que tallaven l'A-2 a Soses. Els agents han carregat amb empentes i algun cop de porra per fer fora els concentrats i almenys una persona ha resultat ferida.

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Lleida ha tornat a tallar aquest dimarts el tram lleidatà de l'A-2 més proper al límit amb l'Aragó. Avui, els manifestants han bloquejat des de les 10 del matí i durant més de set hores l'autovia en el punt quilomètric 446, en sentit Barcelona, al terme municipal de Soses. A més, des de les 16.45 també han restringit el trànsit en sentit Saragossa. Ahir dilluns, el CDR va bloquejar el trànsit en el mateix tram durant cinc hores i va cremar pneumàtics.

Els independentistes també han tallat durant el matí l’autopista AP-7 en ambdós sentits al seu pas per Figueres (Girona), on uns 1.000 vehicles han estat atrapats, i l'N-340 a Alcanar, a Tarragona. El bloqueig en aquestes dos vies ja ha quedat aixecat i s'ha restablert la normalitat en la circulació

Les accions de protesta han estat convocades pels autodenominats "comitès de defensa de la república" i, en el cas de l’AP-7, els manifestants s’han donat cita aquesta matinada a Girona per desplaçar-se junts des d’allà fins a Figueres, on unes mil persones han tallat l’autopista en ambdós sentits.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el tall de l’autopista ha començat les 06:34 hores d’aquest matí i ha atrapat uns 1.000 vehicles.

A més, a Barcelona un altre grup de persones ha tallat l’avinguda Diagonal amb pancartes en les que reclamaven, entre altres reivindicacions, la convocatòria d’una vaga general.

tracking