SEGRE

Solsona dedicarà a l'1-O la plaça del poliesportiu

La seu de l’ajuntament de Solsona.

La seu de l’ajuntament de Solsona.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça del poliesportiu de Solsona portarà el nom d’1 d’Octubre. Així ho va acordar ahir a la nit el ple de la capital del Solsonès, on es va donar a conèixer que aquesta denominació havia estat la més votada a la consulta popular que es va celebrar entre el 20 de febrer i el 17 de març. Un total de 157 persones van participar en l’elecció del nom de la plaça, en què 1 d’Octubre era una de les quatre opcions per denominar aquest espai públic juntament amb Referèndum, República i Independència.

ALTRES SESSIONS

  • Les Borges Blanques. El ple de les Borges Blanques sotmetrà a votació demà dimecres canviar el nom de la plaça de la Constitució per 1 d’Octubre (com va avançar SEGRE dissabte passat).
  • Gimenells. El ple de Gimenells haurà de votar avui la moció de censura per destituir Dante Pérez com a alcalde i nomenar al seu  lloc el socialista Antonio Pardos.

En un altre ordre de coses, el ple d’Alpicat va aprovar un canvi a les ordenances fiscals per apujar el preu dels abonaments de les piscines aquest estiu vinent. Així doncs, els abonaments per a nens d’entre 3 i 12 anys passaran de 17 a 23 euros; les persones d’entre 13 i 65 anys passaran de pagar 21 euros a 27, i els abonaments de quatre entrades passen de 8,5 euros a 12. Al tancament d’aquesta edició, la sessió no havia acabat. Abans d’iniciar el ple els tres membres de la CUP d’Alpicat van abandonar la sessió per solidaritat amb els presos polítics.

tracking