SEGRE

COMUNICACIONS SEGURETAT

Més de 100.000 € per a l'accés a una urbanització de Puigverd

Per evitar el risc d’accidents per falta de visibilitat

L’accés a la urbanització Bassatorre que discorre sota de les vies de l’AVE ja s’ha pavimentat.

L’accés a la urbanització Bassatorre que discorre sota de les vies de l’AVE ja s’ha pavimentat.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 100.000 euros s’han invertit per millorar l’accés a la urbanització de Bassatorre, a Puigverd de Lleida, i garantir la visibilitat i la seguretat dels més de mig centenar de veïns d’aquesta zona.

Segons l’alcalde de la localitat, Josep Solsona, aquest accés a l’LV-7022 que discorre per sota de les vies de l’AVE i travessa el Canal Auxiliar de l’Urgell, suposava un perill per als conductors a causa del risc d’accidents i també per als pagesos que l’utilitzen per dirigir-se a les finques, per la qual cosa s’ha fet un nou traçat i s’ha inhabilitat el que s’utilitzava fins al moment, que ha quedat per a ús exclusiu de la Casa Canal, va indicar Solsona.

Per fer un nou traçat ha estat necessari fer algunes expropiacions. La quantia del projecte s’ha sufragat gràcies a l’ajuda de la Diputació de Lleida. Les obres van començar el mes de gener passat i ja s’ha pavimentat tota la carretera fins a la urbanització. Només queda pendent finalitzar la senyalització i la pintura de la calçada, va indicar Solsona.

Per una altra banda, Josep Solsona també va indicar que l’ajuntament preveu millorar l’accés a les piscines de la localitat.

tracking