SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Roben un tractor a l'Horta de Lleida i el troben al cap d'unes hores desvalisat

Els lladres el van abandonar després d’endur-se portes, vidres i elements del motor

El tractor va aparèixer sense portes, vidres, part del motor i altres elements.

El tractor va aparèixer sense portes, vidres, part del motor i altres elements.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori d’un tractor que va tenir lloc ahir a la matinada a la partida de Sant Just de l’Horta de Lleida. La policia va trobar més tard el vehicle va ser trobat desvalisat a la partida Torres de Sanui. El propietari del tractor, Jordi Garreta, va explicar ahir que “aquest matí he vist que el tractor no era al costat de la casa i, en un primer moment, he pensat que se l’havia emportat el meu pare. Poc després hem descobert que ens l’havien robat”. Garreta va denunciar la sostracció als Mossos d’Esquadra, que hores després van trobar el vehicle aparcat al costat d’un magatzem abandonat a la partida de Sant Just, a uns dos quilòmetres.

“S’han emportat tot el que han pogut. Vidres, portes, el sostre, sistema d’aire condicionat, bomba d’oli, diferencial i la transmissió, entre altres elements”, va afirmar Garreta, que va afegir que “fins ara havíem patit furts de petita entitat però res comparat com el d’avui”. La família creu que els lladres van utilitzar unes claus d’un altre tractor per posar-lo en marxa i, pel que sembla, no es van emportar res més de la finca tot i que també van detectar que els delinqüents van moure la furgoneta de lloc. Els Mossos van buscar empremtes dactilars al tractor desvalisat.

Els veïns de les diferents partides de l’Horta han sol·licitat en reiterades ocasions més vigilància de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra.

Després de diverses reunions, la policia catalana es va comprometre a patrullar amb més assiduïtat i va demanar col·laboració dels veïns.

tracking