SEGRE

El saló de l'automòbil de la Fira de Sant Josep supera els 7 milions d'euros en vendes

El cotxe més car, comprat per 89.000 euros, i el més barat, per 9.400

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, extreu la butlleta guanyadora del concurs de 6.000 euros entre els compradors.

El saló de l'automòbil de la Fira de Sant Josep supera els 7 milions d'euros en vendesAjuntament de Mollerussa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 38a edició del Saló de l’Automòbil de Mollerussa, celebrat del 16 al 19 de març en el marc de la 146 Fira de Sant Josep, va tancar amb 279 cotxes venuts per una suma de 7.159.446 euros, unes “molt bones dades”, segons el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

Segarra ha afegit que d’haver acompanyat la climatologia el dissabte, que va ploure, potser “s’hauria superat el nombre de vendes de l’any passat”, quan es van registrar cinc automòbils més venuts que enguany.

Les xifres assolides enguany pel Saló suposen la quarta més bona dada pel que va a l’import econòmic, al superar de nou, igual que l’any passat, els 7 milions d’euros en vendes. D’altra banda, el nombre d’automòbils venuts, 279, suposa el cinquè millor registre des què es tenen xifres, amb només cinc cotxes venuts menys que l’any passat i recuperant, juntament amb l’any 2017, uns resultats que no s’assolien des de de fa més d’una dècada.

Segarra ha destacat l’àmplia gamma expositiva al Saló i que també s’ha reflectit en les vendes, amb una mitja de preu de cotxe venut de 25.661 euros. Pel que fa al cotxe més car venut, va ser un Porsche Cayenne per 89.000 euros, mentre que el més econòmic va ser un Ford Focus per 9.489 euros.

tracking