SEGRE

MUNICIPIS SERVEIS

Almacelles aborda la demolició de 4 cases per a un pàrquing de 40 places

Ahir es van revisar els edificis per valorar-los i tancar la compra amb els propietaris

Carretera cap a Alfarràs plena de clots - L’empresa Sorigué serà l’encarregada de la reforma del ferm de la carretera entre Almacelles i Alfarràs en el tram oscenc, on hi ha nombrosos clots que generen les queixes dels usuaris.

Carretera cap a Alfarràs plena de clots - L’empresa Sorigué serà l’encarregada de la reforma del ferm de la carretera entre Almacelles i Alfarràs en el tram oscenc, on hi ha nombrosos clots que generen les queixes dels usuaris.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els arquitectes encarregats de revisar els quatre edificis ubicat al carrer Bassa del Molí que l’ajuntament preveu fer caure per fer un pàrquing al centre urbà, van examinar ahir els immobles en ruïna per procedir a la seua taxació perquè el consistori pugui adquirir-los.

Val a destacar que l’ajuntament ja compta amb un crèdit de 475.000 euros per finançar els tràmits en el transcurs d’aquest any. L’estacionament, que tindrà capacitat per a més de 40 vehicles, s’ubicarà a la zona posterior de la plaça de l’Església i servirà per descongestionar el nucli històric. Segons l’alcalde, Josep Ibarz, ja s’ha arribat a un acord amb els propietaris que ahir van ser presents a la valoració dels immobles. L’ajuntament calcula que tota la tramitació es podrà deixar llesta aquest any i la previsió és que el pàrquing pugui entrar en funcionament l’any que ve.

El pròxim pas serà preparar tota la documentació per a la compra de les cases. L’alcalde d’aquesta població va afegir que aquesta actuació també s’inclou dins del pressupost municipal d’aquest any, ja ratificat i que ascendeix a més de 5,5 milions d’euros.

La població necessita un pàrquing al centre, ja que veïns i forans tenen problemes per estacionar en aquesta part de la localitat on els principals carrers són semipeatonals. La seua posada en marxa és una de les reivindicacions ciutadanes en la qual treballa el consistori.

tracking