SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Deu propostes en el primer dia dels pressupostos participatius de la Seu d'Urgell

Un veí de la Seu entregant ahir les seues propostes.

Un veí de la Seu entregant ahir les seues propostes.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més d’una desena de veïns empadronats a la Seu van presentar ahir les seues propostes per als pressupostos participatius el primer dia en què el consistori recollia les iniciatives. Les peticions poden entregar-se a l’ajuntament, la biblioteca, l’Oficina Jove i al centre cultural Les Monges fins dimecres vinent.

El principal canvi que ha introduït el consistori en aquesta quarta edició és la convocatòria d’una assemblea oberta perquè aquelles persones que han formulat proposades puguin exposar-les al públic i entre tots els assistents escollir els deu projectes que passaran a la fase de votació.

Serà el 17 de maig, quan la comissió tècnica acabi la valoració de totes les iniciatives presentades. Les votacions seran entre l’11 i el 16 de juny. Aquesta és la primera fase del procés en el qual els veïns poden decidir a què destinar una partida de 100.000 euros del pressupost municipal d’aquest any.

D’altra banda, els principals requisits per participar en el projecte són ser major de setze anys i estar empadronats al municipi. Cada veí, així mateix, pot incloure fins a tres propostes o escollir algun dels set projectes de tècnics de diferents àrees municipals i que estan incloses al formulari.

tracking