SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana segueix creixent

Lluís Rodero és el nou director esportiu del club del Pla d’Urgell || Comptarà amb més equips i amplia la Masia, que tindrà capacitat per a vint jugadores

Jordi Capdevila, Lluís Rodero i Ramon Porta, tècnic, director esportiu i president del Vila-sana.

Jordi Capdevila, Lluís Rodero i Ramon Porta, tècnic, director esportiu i president del Vila-sana.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana farà la temporada vinent un nou pas endavant amb l’objectiu de ser un club més competitiu i, en un termini de tres o quatre anys, estar en disposició de lluitar per títols. El primer esglaó per aconseguir-ho és la incorporació de Lluís Rodero com a nou director esportiu i l’entitat ja treballa en la creació de més equips i l’ampliació del projecte estrella, la seua pròpia Masia, dos pisos en què aquesta temporada compta amb set jugadores i que passarà a tenir una capacitat de vint places gràcies a unes obres que el club ja ha iniciat en una casa. “La incorporació de Lluís Rodero forma part d’un projecte a llarg termini en què la base és tenir moltes més jugadores”, explica el president, Ramon Porta. “Ens truquen moltes noies i fins i tot ja n’han vingut algunes per fer proves”, afegeix.

“Vinc a donar suport a Jordi Capdevila i que ell pugui centrar-se més en el seu treball”, afegeix Rodero, que aquesta temporada ja ha col·laborat amb el cos tècnic. Segons Rodero, es tracta d’“un club molt ben preparat i que es preocupa a millorar. N’hi ha pocs que treballin així a l’OK Lliga i vinc a col·laborar amb el fet que es converteixi en tot un referent. El que més m’ha agradat és que mai es conformen”, explica.

La temporada que ve, el Vila-sana passarà de tenir set equips “a dotze o tretze” i, vist l’èxit de la Masia, estan fent-hi obres per ampliar-la. “La idea és portar jugadores d’entre tretze i divuit anys i, per l’interès que estem notant, l’objectiu és comptar també amb jugadores estrangeres”, afegeix en aquest sentit Rodero.

tracking