SEGRE

ADMINISTRACIONS LITIGIS

El Baix Cinca investiga les obres de la seu comarcal

El ple aprova crear una comissió a petició del PAR || Tensa reunió en la qual el PSOE va insistir que falta documentació

La seu del consell comarcal del Baix Cinca a Fraga.

La seu del consell comarcal del Baix Cinca a Fraga.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell del Baix Cinca va aprovar dijous crear una comissió especial d’investigació per recollir i analitzar tota la informació sobre la construcció de la nova seu comarcal durant l’anterior mandat del PAR, sota la presidència de Francisco García, una qüestió que la Fiscalia d’Osca investiga per presumpte frau arran d’una denúncia del PSOE, que governa en l’actualitat. Es va abstenir Podem al creure que era innecessària. També es va ratificar una altra moció per demanar a la presidència tota la informació que s’ha enviat a Fiscalia i que “s’ha negat als grups polítics”, segons el PAR, perquè es posi a disposició dels sol·licitants en 24 hores.

En una tensa sessió, el president del consell, el socialista Evaristo Cabistañ, va indicar que no hi ha cap problema, encara que va precisar que és l’oposició, responsable de l’inici de les obres, la que té més informació que el mateix consell, en especial, d’algunes certificacions que encara no apareixen, en concret la número cinc, que ascendeix a més de 77.000 euros. Les dos mocions van entrar per urgència a l’ordre del dia malgrat la negativa del PSOE, ja que PAR, Partit Popular i Compromís Per Fraga van tenir majoria al faltar un conseller socialista. El ple també va aprovar el pressupost de 4,7 milions, un 6,10 per cent més que el del 2017, amb una partida de 100.000 euros per a la residència geriàtrica.

tracking