SEGRE

AIGÜES REGADIU

Els regants compten amb reserves d’aigua embassada per a dos temporades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els regants han iniciat la temporada amb molt bones expectatives pel que fa a les dotacions de reg, ja que disposen de reserves que podrien durar dos campanyes.

Així ho va explicar el president de l’Associació Catalana de Comunitats de Regants (Acatcor), i president del Canal d’Urgell, Ramon Carné, durant la reunió de l’entitat a Tremp. Entre els reptes de l’associació, Carné va citar la modernització dels regadius i l’execució de nous sistemes.

El president de la Diputació, Joan Reñé, va inaugurar la reunió i va destacar la capacitat productiva del sector agrari a Catalunya i de manera especial a Lleida, i va afegir que en bona mesura és gràcies al regadiu.

Més d’un centenar de persones van participar a l’encontre en representació de 65 comunitats de regants de tota Catalunya. L’associació es va crear a Girona el 2014 amb trenta-vuit comunitats de regants i actualment té seixanta-cinc membres que representen un total de 200.000 hectàrees de regadiu, més del 70 per cent d’hectàrees de reg a Catalunya.

tracking