SEGRE

EQUIPAMENTS SALUT

Reprenen les obres del CAP d'Agramunt, 7 anys aturades

Els treballs començaran dilluns i s’habilitaran més consultes i una altra entrada || Amb un pressupost de 540.000 euros

L’ampliació del CAP d’Agramunt que va quedar paralitzada el 2011.

L’ampliació del CAP d’Agramunt que va quedar paralitzada el 2011.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les esperades i reivindicades obres d’ampliació i remodelació del Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Agramunt, parades des del 2011, es reprendran dilluns. Els treballs permetran dotar l’equipament de nous espais per a consultes, així com modificar l’entrada d’urgències perquè l’accés sigui totalment independent de l’entrada principal. L’obra, que compta amb un pressupost de 538.385 euros (que aportarà la Diputació de Lleida), també preveu adequar una zona per als serveis de transport sanitari.

Concretament, el CAP d’Agramunt tindrà 600 metres quadrats més, ocupant els espais construïts durant la primera fase executada l’any 2011 i no finalitzada. També s’adequarà una sala polivalent de 330 metres quadrats, encara que de moment no se li donarà un ús específic.

L’alcalde, Bernat Solé, va celebrar en aquest sentit la notícia i va destacar que “es tracta d’una obra molt necessària per dignificar les actuals instal·lacions i per dotar l’equipament de nous espais que permetran oferir una millor atenció als veïns”.

El CAP d’Agramunt va ser construït el 1993 i actualment disposa de deu consultes, a banda dels espais de gestió administrativa, emmagatzemament i instal·lacions. Entre el 2010 i el 2011 es va dur a terme una primera fase de l’ampliació, que va consistir a construir un nou espai de dos plantes annex a l’edifici actual. Després d’anys amb les obres encallades, el departament de Salut va refer el projecte inicial segons les possibilitats pressupostàries i l’ampliació se centrarà en el nou espai annex.

tracking