SEGRE

MEDI AMBIENT RESIDUS

Sorpresa a Esterri d'Àneu per un taüt a la deixalleria

El responsable de les instal·lacions el va trobar dissabte al matí || Ningú en sap la procedència i ja ha estat ‘reciclat’

El taüt estava fora de les instal·lacions de la deixalleria d’Esterri, al costat dels contenidors.

El taüt estava fora de les instal·lacions de la deixalleria d’Esterri, al costat dels contenidors.R.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El responsable de la deixalleria d’Esterri d’Àneu els caps de setmana es va trobar dissabte al matí una brossa sorprenent: un taüt apostat als contenidors que estava fora de les instal·lacions. “Estava mig obert i gairebé podrit, però sencer. Malgrat l’ensurt el vaig obrir, no fos que hi hagués alguna sorpresa”, explica Ricard C.

Ni ell, ni l’alcalde d’Esterri, Ramon Villuendas, ni el tècnic responsable de Residus del Sobirà, Marc Sans, ni el mateix president del consell, Carles Isús, van poder dir d’on havien sortit unes escombraries tan macabres, encara que tenien constància de l’enrenou que havia organitzat entre els veïns que l’havien vist durant el cap de setmana, segons va avançar Pallars Digital.

Segons l’alcalde, “al poble no hi ha vetllatori, estem pendents de fer-lo aquest any, alguns encara vetllen els morts a casa”. Va afegir que no es té notícia de cap profanació ni d’actuacions al cementiri.

Per la seua part, el tècnic de Residus, Marc Sans, va ressenyar que “el taüt ja s’ha reciclat convenientment”. A la deixalleria s’han arribat a trobar gàbies amb ocells i caixes amb gats, que “derivem a entitats. Tot el que es pot es recupera”, va dir Sans.

tracking