SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Anuncien vols a Londres des de l'aeroport de Lleida - Alguaire

L’aerolínia Jet2.com se suma als vols que ja ofereix Neilson per a esquiadors || Estudien crear paquets turístics per promocionar Lleida al Regne Unit

Un avió de Jet2.com a Alguaire, contractat per Neilson.

Un avió de Jet2.com a Alguaire, contractat per Neilson.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’aerolínia del Regne Unit Jet2.com va anunciar ahir que l’hivern que ve operarà tretze vols, un per setmana, des de Londres-Stansted a l’aeroport d’Alguaire, que començaran el 23 de desembre i s’allargaran fins al 17 de març. Aquest serà el segon operador britànic que treballarà des d’Alguaire, que s’afegeix als vols que ja ofereix Ne-ilson. Així mateix, alguns dels avions que va contractar aquest últim durant la temporada de vols d’hivern que va acabar la setmana passada són propietat de Jet2.com. En aquest sentit, uns 11.180 esquiadors del Regne Unit van contractar els paquets que oferia aquest últim, mentre que Jet2.com oferirà fins a 5.000 places (2.500 en cada sentit) als seus vols perquè els turistes britànics visitin la demarcació.

les claus

  • Operadors. L’hivern que ve, Jet2.com, Neilson i Quality Travel operaran des d’Alguaire, a més del vol regular d’Airnostrum a Palma.
  • Places. La nova aerolínia britànica oferirà 5.000 places als seus vols entre Londres i Lleida, 2.500 en cada direcció.
  • Temporada d’hivern. La passada temporada de vols d’hivern va finalitzar amb un total de 25.621 passatgers, la segona millor xifra d’aquest aeroport.

Fonts de l’aerolínia van assegurar que de moment no plantejaran ofertes de vols combinades amb esquí, com ja fa Ne-ilson, i que “el turista decidirà què fer” durant la visita a les comarques de Lleida.

Per la seua banda, Iain Archer, responsable de zona de Neilson, va assegurar que es troben en converses amb Jet2.com per crear paquets turístics per promocionar la demarcació i que no estiguin centrats només en les pistes d’esquí de la demarcació, sinó en el conjunt de l’oferta turística. Archer va apuntar que ja treballen amb aquesta nova aerolínia per “col·laborar en la promoció d’aquest nou mercat”. Per la seua banda, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, va afirmar que aquesta és una “molt bona notícia” que “confirma que l’aeroport és atractiu per a les aerolínies”. A més a més, va assenyalar que promocionaran la demarcació al mercat britànic.

Els vols ja estan a la venda Els vols entre Lleida i Londres ja estan a la venda, amb preus que van des dels 38 fins als 200 euros, aproximadament. Jet2.com serà la tercera aerolínia que operarà a l’hivern des d’Alguaire, a més de Neilson i els vols des de Suècia de Quality Travel. L’aerolínia britànica ja treballa des de catorze aeroports més d’Espanya. Fonts de l’empresa van assegurar que aquesta nova ruta entre Lleida i Londres “oferirà una connexió directa a preus molt assequibles”. A aquests vols s’afegeixen els que Airnostrum ofereix durant tot l’any a Palma.

tracking