SEGRE

COMUNICACIONS PROJECTES

La Generalitat anuncia noves companyies estrangeres a l'aeroport d'Alguaire

Altres ofertes per operar des de Lleida després de l’anunci de la la britànica Jet2.com || Ricard Font va anunciar a Mollerussa que presentaran mesures per reforçar el transport públic entre Lleida i Cervera

El secretari d’Infraestructura, Ricard Font, durant la inauguració del certamen de Mollerussa.

El secretari d’Infraestructura, Ricard Font, durant la inauguració del certamen de Mollerussa.J. G

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Noves companyies estan interessades a operar des de l’aeroport d’Alguaire. Així ho va confirmar ahir el secretari d’Infraestructures i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, que va remarcar que la previsió és que durant les properes setmanes, aquestes companyies donin a conèixer les propostes que, segons fonts de la conselleria, més que vols comercials, serien d’usos industrial i de formació.

Font va fer ahir aquestes declaracions després que l’aerolínia del Regne Unit Jet2.com anunciés tretze nous vols des d’aquest aeroport a Londres. “És una mostra de la confiança que hi ha al país”, va remarcar Font, que va assegurar que fets com aquest demostren que “la recuperació econòmica és una realitat més enllà del que puguin dir altres”. En aquest sentit, va assegurar que serà necessari aprofitar l’arribada de nous turistes, oferint-los nous paquets per promocionar tant el turisme d’interior com el de muntanya i el conjunt general de Catalunya. “És la gran oportunitat de connectar Lleida amb el conjunt d’Europa i el món”, va remarcar. També va assegurar que Jet2.com operarà a l’aeroport de Lleida “no perquè rebi bonificacions especials, sinó perquè funciona”.

El nou president de la Cambra de Comerç d’Andorra, Miquel Armengol, va explicar que l’entitat fa mesos que treballa en el projecte d’un aeroport per a Andorra. No obstant, el cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, va explicar fa poc a SEGRE que el projecte no era viable per falta d’espai i s’apostava pel de la Seu.

Aprofitant la visita al Pla d’Urgell, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat va recordar que la Generalitat de Catalunya ha apostat per obres com la nova estació d’autobús de Mollerussa i va anunciar noves mesures per reforçar el transport públic entre la zona de Lleida i Cervera que explicaran “quan hi hagi un nou conseller”. També va afirmar que l’inici de la reforma de la carretera de Linyola-Bellcaire, i s’iniciaran és “imminent” i que dialogaran amb els alcaldes dels municipis per tal que no afecti la temporada de reg.

Uns 640 vehicles d’ocasió a la venda a la fira Autotrac de Mollerussa

Ricard Font va ser l’encarregat d’inaugurar ahir la trentena fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al vehicle d’ocasió, que se celebrarà durant tot el cap de setmana als pavellons firals de la capital del Pla. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat va assegurar que iniciatives com aquesta demostren que hi ha “confiança en la recuperació econòmica” i va lloar el caràcter de Mollerussa com a generador “d’oportunitats al territori”. En aquest sentit, l’alcalde, Marc Solsona, va remarcar que aquest certamen dedicat al vehicle d’ocasió és l’únic que inclou maquinària agrícola i industrial i el nombre de cotxes més elevat.

El secretari d’Infraestructura, Ricard Font, durant la inauguració del certamen de Mollerussa.

El secretari d’Infraestructura, Ricard Font, durant la inauguració del certamen de Mollerussa.J. G

tracking