SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un xòfer de 51 anys en una col·lisió frontal a Torà

Un totterreny i un turisme van xocar en un punt negre de la carretera C-1412a || Dos persones més van quedar ferides i la via, tallada durant una hora i mitja

Els dos vehicles van quedar reduïts a ferralla després del xoc.

Els dos vehicles van quedar reduïts a ferralla després del xoc.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El punt negre de la carretera C-1412a a Torà es va endur ahir una altra vida, la d’un home de 51 anys, de nacionalitat andorrana, que va morir al veure’s implicat en una col·lisió frontal. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, l’accident es va produir quan passaven pocs minuts de les sis de la tarda. Va ser a l’altura del quilòmetre 24,2, considerat un punt negre amb un revolt molt tancat que provoca que alguns vehicles envaeixin el sentit contrari. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, un totterreny i un turisme van xocar frontalment. Com a conseqüència de la col·lisió, el conductor del primer vehicle va perdre la vida pràcticament en l’acte, mentre que les dos persones que viatjaven a l’altre vehicle van ser traslladades a l’hospital de Manresa amb ferides de caràcter menys greu.

Fins al lloc de l’accident es van traslladar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat dels parcs de Torà, Tàrrega, Guissona i Cervera, dos ambulàncies i un helicòpter del SEM i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra. Per facilitar el treball dels serveis d’emergències, la carretera va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant una hora i mitja, cosa que va provocar retencions. Cap a les 19.30 hores del vespre es va poder donar pas alternatiu, tot i que al tancament d’aquesta edició la situació encara no s’havia normalitzat.

Aquesta no és la primera vegada que aquest punt quilomètric registra accidents. L’últim va tenir lloc a finals del mes de març i, encara que no va ser mortal, va deixar ferides a set persones després d’un xoc frontal.

Amb la víctima mortal d’ahir ja són set les persones que han mort en accidents a les carreteres lleidatanes des que es va iniciar l’any. La xifra és considerablement inferior a la del mateix període del 2017, quan havien mort a Ponent dotze persones. Es dóna la circumstància que el sinistre mortal anterior al registrat ahir a Torà també va tenir lloc en aquesta localitat de la Segarra. No obstant, en aquesta ocasió va ser a la carretera LV-3003. La persona morta va ser un motorista de 55 anys veí de la localitat que va sortir de la carretera quan anava en motocicleta.

tracking