SEGRE

El Segrià crea un servei contra l'homofòbia

Homofobia

HomofobiaÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ple del consell del Segrià va aprovar ahir la creació d’un servei d’atenció integral al col·lectiu LGBTI i es converteix així en la tercera comarca de Lleida a fer-ho, després de la Noguera i l’Alta Ribagorça.

les claus

  • Servei. El Segrià va aprovar la creació del servei d’atenció al col·lectiu LGBTI. 
  • Residus. El consell treballa per desbloquejar l’adjudicació de la recollida d’escombraries amb el porta a porta. 
  • Ordre del dia. El consell aprova una modificació de pressupostos i la creació de la comissió sobre menjadors escolars.

Segons es va informar durant la sessió, es tracta d’un espai per donar visibilitat al col·lectiu i garantir els seus drets, a més de portar a terme campanyes de sensibilització contra les agressions homòfobes. Val a destacar que l’any passat a la demarcació es van registrar tres incidents contra persones LGBTI. Recollida de residus D’altra banda, la presidenta del consell, María José Invernón, va assegurar que ha mantingut tres reunions amb Fomento de Construcciones y Contratas perquè retiri el recurs que va presentar contra l’adjudicació de la recollida d’escombraries mitjançant el sistema porta a porta a Sorigué per desbloquejar aquest servei. El ple també va aprovar un conveni amb els ajuntaments d’Alcarràs, Gimenells i la Granja per a la senyalització de rutes BTT.

tracking