SEGRE

URBANISME PLA DE BARRIS

Adjudiquen les obres del centre de Mollerussa a Calaf i Serboniu per més de tres milions

El ple ho debat demà i hi haurà tècnics a peu d’obra per atendre els veïns

Concurs mural - L’obra Amistat és nom de dona de l’artista local Sergi Gaya ha guanyat el concurs de pintura mural convocat pel consistori amb l’objectiu de decorar la paret lateral exterior de L’Amistat que connecta amb el carrer Ciutat d ...

Concurs mural - L’obra Amistat és nom de dona de l’artista local Sergi Gaya ha guanyat el concurs de pintura mural convocat pel consistori amb l’objectiu de decorar la paret lateral exterior de L’Amistat que connecta amb el carrer Ciutat d ...J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reforma del centre de Mollerussa, subvencionada pel Pla de Barris de la Generalitat, tindrà un responsable a peu d’obra a cada zona implicada, un servei dirigit als veïns amb l’objectiu d’informar-los i minimitzar les molèsties. Aquesta és una mesura que s’ha inclòs en el plec de clàusules de l’adjudicació de les obres de les places de la zona comercial i el nucli antic, que es debatran demà en un ple extraordinari.

El primer paquet d’obres inclou les places Manuel Bertrand, Major, la zona de la Vilaclosa i el carrer Jacint Verdaguer, un concurs que ha guanyat l’empresa Constructora de Calaf SAU per un import que ascendeix als 1.308.401 euros. El segon inclou les places de l’Ajuntament i Pla d’Urgell i es proposa adjudicar a Serboniu SL per 889.101. En tots dos casos el termini d’execució és de 5 mesos.

La zona passarà a ser per als vianants, per la qual cosa s’eliminarà l’aparcament i només permetrà el pas de vehicles per a càrrega i descàrrega i per a veïns. Entre les característiques d’aquest projecte, destaquen l’elecció d’un paviment de fàcil manteniment així com un nou enllumenat que inclou la instal·lació de punts de llum decoratius a terra i espais wifi amb videovigilància.

En el ple extraordinari també es debatrà la modificació de crèdits per un import de 100.932 euros per poder incloure al Pla de Barris la pavimentació del carrer Jacint Verdaguer.

Reparen el paviment en mal estat del carrer Navarra La brigada municipal de l’ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana les obres per reparar el paviment del carrer Navarra, que es trobava en mal estat. Per aquesta raó, mentre es duguin a terme els treballs, que es faran en dos fases, la via estarà tallada al trànsit. La previsió és que la reforma estigui llesta d’aquí a uns deu dies aproximadament. Aquestes obres es duen a terme després que el consistori hagi fet efectiu el trasllat de l’estació de bus davant de la carretera de Vila-sana. Per aquesta raó, va recuperar la zona blava de l’avinguda Generalitat. També estan ja actives dos noves zones blaves al centre, les ubicades al carrer Crist Rei, davant del col·legi El Carme, i entre el carrer President Macià i Ferrer i Busquets.

tracking