SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un conductor salva la vida després de patir un aparatós accident a Mafet

Va haver de ser rescatat per bombers i sanitaris de l’interior del cotxe, que va fer algunes voltes de campana || Va ser evacuat a l’Arnau amb diverses ferides

Moment en què els sanitaris atenen el ferit després de ser rescatat de l’interior del cotxe.

Moment en què els sanitaris atenen el ferit després de ser rescatat de l’interior del cotxe.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va salvar la vida ahir a la tarda després de patir una aparatosa sortida de via a la carretera C-14 al seu pas per Mafet, nucli agregat d’Agramunt. L’home va quedar atrapat a l’interior del vehicle, que va fer diverses voltes de campana i va quedar atrotinat, i va haver de ser rescatat de l’interior per bombers i sanitaris. L’home va patir ferides de caràcter menys greu i va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L’accident es va produir per causes desconegudes i que s’estan investigant a les 18.07 hores al quilòmetre 92 de la carretera C-14, a escassos 300 metres de la població de Mafet, si bé ja a la comarca de la Noguera. El vehicle, un totterreny de gamma alta, va fer diverses voltes de campana, recorrent uns seixanta metres fins a impactar contra un terraplè situat a l’entrada d’una finca. El vehicle va quedar totalment destrossat. La sortida de via es va produir en un revolt al final d’una recta de més de dos quilòmetres.

En les tasques de rescat, que es van prolongar prop d’una hora, van treballar una vintena d’efectius

En les tasques de rescat del conductor van participar una vintena d’efectius, entre Bombers de la Generalitat i sanitaris del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van trigar prop d’una hora a poder treure el ferit, que estava conscient, de l’interior del vehicle. Preventivament, també es va activar un helicòpter medicalitzat. Tanmateix, es va decidir evacuar el ferit en ambulància. Va patir ferides de caràcter menys greu, segons el pronòstic del SEM.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra van regular el trànsit però no es van registrar retencions. Els alcaldes de l’Urgell per on passa la C-14 demanen des de fa anys millores per intentar reduir la sinistralitat. El març de l’any passat va morir una conductora de quaranta-un anys al patir una sortida de via en aquest mateix tram.

tracking