SEGRE

Demanen 10 anys de presó per violar una nena en un parc de Tàrrega

L’acusat serà jutjat dimecres vinent a l’Audiència

Vista de la seu judicial a l’edifici del Canyeret.

Vista de la seu judicial a l’edifici del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida jutjarà dimecres vinent un veí de Cervera de 69 anys acusat de violar una nena de set a Tàrrega, fets pels quals la Fiscalia sol·licita que se li imposi una condemna de deu anys de presó. Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, l’home està acusat d’un delicte d’abús sexual amb penetració a menors de setze anys. La Fiscalia, a més de la condemna de presó, sol·licita que al sospitós, si fos condemnat, se li imposi a més deu anys de llibertat vigilada una vegada complerta la condemna i no es pugui aproximar o comunicar amb la víctima durant una dècada, temps en què tampoc no es podrà atansar a un parc infantil o lloc de reunió de menors. També demana que indemnitzi la petita amb 5.000 euros pel dany moral.

Segons la Fiscalia, el processat, durant diversos dies del mes de juliol del 2017, va acudir al parc de Sant Eloi de Tàrrega i, situant-se a la zona d’esbarjo on acudeixen els nens de la zona, va controlar quins menors hi acudien i amb qui, interactuant en alguna ocasió amb dos nens, de set i sis anys, que solien acudir al parc amb la seua mare i un germà més petit.

El dia dels fets que es jutgen, l’acusat va aprofitar que aquests dos nens estaven jugant amb globus d’aigua i, quan es van quedar sense diners per comprar- ne més, els va proposar de donar-los un euro a canvi que l’acompanyessin a una zona boscosa. Una vegada allà, l’home li va dir al nen que se n’anés a fer un volt pel parc i es va quedar tot sol amb la germana, que va sotmetre a abusos. La petita va explicar als seus pares el que havia passat i va ser atesa de les ferides a l’hospital.

tracking