SEGRE

Investiguen el responsable d'una granja de Torregrossa que tenia diverses vaques mortes

El Seprona l’acusa d’un suposat delicte de maltractament animal i de vendre llet sense cap tipus de control

Una de les vaques mortes que han estat trovades

Investiguen el responsable d'una granja de Torregrossa que acollia vaques mortesGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Seprona de la Guardia Civil investiga el propietari d’una granja de Torregrossa per un suposat delicte de maltractament animal després que durant una inspecció, el passat 5 d’abril, agents trobessin en l’explotació nombrosos animals en deficients condicions higienicosanitàries i amb evidents símptomes de desnutrició. A més, van comprovar que la granja mancava de registres documentals des de l’any 2015 i que la majoria dels animals es trobaven sense identificar, pel que després d’aixecar-se l’acta corresponent, els fets van ser posats en coneixement de l’oficina comarcal del departament d’Agricultura de Mollerussa..

Els dies 9 i 18 d’abril, els agents del Seprona es van traslladar novament a l’explotació juntament amb veterinaris i tècnics agropecuaris d’Agricultura. Va ser llavors quan, segons explica la Guàrdia Civil, van trobar 4 de les vaques mortes i unes altres tres de semienterrades en avançat estat descomposició.

Durant el transcurs de la investigació també va poder comprovar-se que a l’interior de la granja el responsable es dedicava a l’activitat de venda de llet a la menuda sense cap tipus de control sanitari i mancant d’autorització.

Així mateix dins de la instal·lació va ser localitzada una nau habilitada com a taller mecànic en la qual una persona de nacionalitat estrangera en situació irregular realitzava treballs de xapa i pintura a diversos vehicles sense autorització.

De tots els fets han estat instruïdes diligències per a la seua entrega al Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Lleida.

Vaques mortes en una granja de Torregrossa.

Investiguen el responsable d'una granja de Torregrossa que acollia vaques mortesGuardia Civil

tracking