SEGRE

Tres detinguts per robar en casetes de camp de Fraga i vendre els objectes a Lleida

Una imatge de l'operació contra els robatoris al camp a Fraga.

Una imatge de l'operació contra els robatoris al camp a Fraga.Guardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir dimecres passat tres persones acusades de robatoris amb força en casetes de camp del Baix Cinca, especialment a la localitat de Fraga. L’operació policial es va iniciar arran de diverses denúncies de robatoris que compartien el mateix 'modus operandi': Els lladres forçaven la porta d’accés a les casetes i sostreien de l’interior multitud d’estris, principalment eines i objectes de valor, que posteriorment eren portades a Lleida per a la seua venda com a articles de segona mà, segons ha informat l’institut armat.

Una vegada es va tenir identificats i localitzats els suposats autors, dimecres passat la Guàrdia Civil va procedir a l’entrada i registre a tres domicilis a la comarca del Baix Cinca, on van ser localitzats nombrosos objectes, alguns d’ells identificats com a sostrets en robatoris a la localitat de Fraga.

Per aquests fets es va procedir a la detenció de tres persones, dos dones de 42 i 23 anys i un home de 19 anys, com suposats autors d’un delicte de robatori amb força en les coses, i d’un home de 22 anys com suposat autor d’un delicte de receptació, tots ells veïns de la comarca del Baix Cinca.

Les diligències instruïdes van ser entregades al jutjat d’Instrucció núm. 1 de Fraga, quedant els detinguts en llibertat amb l’obligació de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.

Una imatge de l'operació contra els robatoris al camp a Fraga.

Tres detinguts per robar en casetes de camp de Fraga i vendre els objectes a LleidaGuardia Civil

tracking