SEGRE

MUNICIPIS POLÈMICA

Una veïna de la Coma s'oposa que l'ajuntament l'“esborri” del padró

Ho atribueix a una represàlia després d’haver denunciat irregularitats urbanístiques

L’accés a la casa de la veïna va ser motiu d’un altre conflicte l’hivern passat.

L’accés a la casa de la veïna va ser motiu d’un altre conflicte l’hivern passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de la Coma i la Pedra s’oposa al fet que l’ajuntament l’“esborri” del padró municipal. En una carta que va rebre dies enrere, el consistori li va comunicar un procediment en marxa per donar de baixa d’ofici persones “empadronades sense tenir residència efectiva al municipi la major part de l’any”. La missiva puntualitzava que una de les inscripcions afectades era la seua i li donava deu dies per oposar-se a la baixa.

Ella ja ha respost amb al·legacions en què rebutja l’argumentació del consistori i la considera un intent de “desterrar-la” per haver denunciat irregularitats urbanístiques durant el mandat anterior. A l’escrit afirma que “és públic i notori” que resideix al municipi amb el seu marit, en una casa de la seua propietat, i exposa que ha de desplaçar-se amb freqüència a una altra comarca per cuidar-se de la seua mare, malalta i d’edat avançada (per aquesta raó, amics de l’afectada van anar ahir al consistori per presentar les al·legacions). Conclou que això no és motiu per donar-la de baixa al padró i exigeix l’arxivament de l’expedient.

L’alcalde va dir no tenir constància de processos oberts per donar-la de baixa, ni a altres persones

Per la seua part, l’alcalde, Jaume Oriol, va afirmar no tenir constància sobre processos oberts de baixes al padró. Durant els últims anys, hi ha hagut diferents conflictes entre l’ajuntament i aquesta veïna. El més recent va tenir lloc l’hivern passat, quan el consistori va rebutjar retirar la neu acumulada a l’accés al seu habitatge, un camí que les dos parts es disputaven davant dels tribunals.

tracking