SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

S'inventa l'ofegament de la seua dona a Torres de Segre

Va dir que va caure al riu amb dos persones més i Interior estudia multar-lo || Van activar 3 dotacions de bombers i un helicòpter

Imatge d’arxiu d’un helicòpter de Bombers.

Imatge d’arxiu d’un helicòpter de Bombers.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres dotacions i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar ahir a la tarda fins a Torres de Segre quan un home va trucar al telèfon d’emergències 112 per alertar que la seua dona s’estava ofegant a l’haver caigut al riu amb dos persones més que s’hi havien tirat per rescatar-la. Era un avís fals. Els Mossos d’Esquadra van localitzar la dona al cap d’una hora al seu lloc de treball. La falsa trucada d’emergència pot acabar en una sanció econòmica per a l’autor. Els Bombers de la Generalitat, com fan en cada servei, redactaran un informe que s’enviarà a la direcció general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del departament d’Interior, que estudiarà el cas i determinarà si s’ha d’obrir un expedient sancionador. Val a tenir en compte que els Bombers van rebre l’avís a les 16.50 hores i van iniciar la recerca per terra i aire al tram entre Torres de Segre i Aitona. No els van desactivar fins les a 18.10 hores i tan sols l’activació d’un helicòpter representa una despesa de més de 2.000 euros per hora, a la qual cosa s’ha de sumar els efectius desplaçats. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra també faran una minuta.

Tampoc és descartable que el 112 investigui el cas. En situacions similars es preveu multes que van des dels 601 fins als 60.000 euros.

tracking