SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

El Pont enderroca un edifici i amplia la seu consistorial

Obres per 170.000 euros que inclouen instal·lar un ascensor

Imatge de les obres a l’ajuntament del Pont de Suert.

Imatge de les obres a l’ajuntament del Pont de Suert.AYUNTAMIENTO DE EL PONT DE SUERT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres per instal·lar un ascensor a l’ajuntament del Pont de Suert han començat amb la demolició de l’edifici annex a la seu del consistori que es trobava en estat de ruïna i l’habilitació de la fossa per poder procedir a la seua construcció.

L’alcalde, Josep Antoni Troguet, va explicar ahir que els treballs estaran acabats abans de finals del mes de juny i permetran també disposar de més espai per a despatxos (uns 100 metres quadrats més de superfície entre les tres plantes que es construiran).

Els operaris han demolit l’edifici annex al consistori i ara treballen en l’habilitació de la fossa

Troguet va apuntar que l’objectiu d’aquestes obres és millorar l’accessibilitat a l’immoble, perquè les persones amb mobilitat reduïda tenien problemes per accedir a la sala d’actes i alguns despatxos de l’ajuntament, que es troben a les plantes superiors. No obstant, van habilitar una sala a la planta baixa per poder atendre els veïns que van en cadira de rodes o no poden pujar les escales.

El projecte compta amb una inversió de 170.000 euros, finançats en un 70 per cent pel Pla de Barris i el 30 per cent restant amb fons propis del consistori de la capital de l’Alta Ribagorça.

D’altra banda, els treballs per reparar el clot del carrer Aigüestortes provocat per la tempesta del dimecres de la setmana passada acabaran en dos setmanes. El primer edil va dir que només falta aplicar la capa d’asfalt per acabar les obres de reparació.

tracking