SEGRE

FIRES VEHICLE HISTÒRIC I CLÀSSIC

Mollerussa revalida la seua afició pel vehicle clàssic

El director del Circuit de Catalunya, Joan Fontserè, inaugura la 23 Expoclàssic || Exposició de Porsche, Renault i Norton

Les autoritats van visitar ahir el certamen ahir al migdia.

Les autoritats van visitar ahir el certamen ahir al migdia.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La fira Expoclàssic de Mollerussa, dedicada al vehicle històric i clàssic, va inaugurar ahir la 23a edició amb un total de 35 expositors i activitats paral·leles com les exposicions de les firmes Porsche, Renault i motos Norton. L’encarregat d’inaugurar el certamen va ser el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, que va destacar que fires com aquesta reflecteixen la gran afició al motor que hi ha a Catalunya. També va lloar el material “de qualitat” que pot adquirir el visitant en aquest certamen “que no només compta amb expositors que repeteixen cada any, sinó que atreu gent nova”, va remarcar. El vicepresident de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, va destacar la gran activitat econòmica que genera aquest certamen, que es tradueix en satisfacció per part dels expositors. En aquest sentit, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va afirmar que en les primeres hores d’obrir portes el certamen ja s’havien aconseguit uns 1.500 visitants i un bon nivell de vendes.

Expoclàssic estarà obert fins avui al migdia. A primera hora se celebrarà la 25 Trobada de Motos Clàssiques, que espera uns 70 participants, que realitzaran un recorregut de 75 quilòmetres.

tracking