SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Primeres vendes de cotxes a la segona fira Borges Motor

Els vehicles exposats al parc del Terrall de les Borges.

Els vehicles exposats al parc del Terrall de les Borges.A.L.B.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La segona fira Borges Motor, que va començar divendres, va registrar ahir les primeres vendes de vehicles. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, va explicar que “de moment, el bon temps respecta el certamen” i va destacar l’alta afluència de públic que registra la fira de vehicles de la capital de les Garrigues, que posa en exposició fins a 205 cotxes d’ocasió al parc del Terrall i el passeig del Terrall i el carrer Indústria.

Ribalta va apuntar que enguany s’ha ampliat la superfície fins als més de 3.000 metres quadrats. En total, es poden trobar 12 expositors de les Garrigues i de comarques veïnes, nou de cotxes i tres de maquinària agrícola, que també té el seu espai dins de Borges Motor amb 25 tractors i una vintena d’accessoris per al camp.

Ahir també es va celebrar el Mercat de la Ganga, amb més de 15 estands, mentre que avui tindrà lloc el mercat d’antiguitats i col·leccionistes a la plaça Europa i la festa major del Terrall. S’ha programat un concurs de pesca, tallers de tenis taula, una jornada de bàsquet amb membres del club de la localitat que ensenyaran diferents tècniques, i una exhibició de sardanes, entre altres activitats.

El certamen té com a objectiu la promoció del sector automobilístic de la comarca i dinamitzar econòmicament el territori.

tracking