SEGRE

El conductor de la furgoneta de l'accident de Llardecans es va autolesionar després del xoc

L'home és una de les tres víctimes mortals, juntament amb els ocupants d'un turisme, un dels quals mosso d'esquadra

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor de la furgoneta d'assistència en carretera que va xocar amb un turisme aquest diumenge a la nit a Llardecans es va autolesionar després de l'accident, segons han confirmat fons dels Mossos d'Esquadra. La policia espera els resultats de l'autòpsia per saber si l'home, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, va acabar morint a causa de les ferides causades per l'accident o pels talls que es va provocar ell mateix després.

En l'accident també van morir els dos ocupants del turisme amb què va xocar frontalment la furgoneta. Es tracta del conductor, de 50 anys, nacionalitat espanyola, veí d'Alpicat i agents dels Mossos a Lleida; i la passatgera posterior, de 64 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Golmés. La passatgera davantera del turisme va quedar ferida greu i va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar nombroses dotacions dels Bombers de la generalitat que van haver d'excarcerar les víctimes arran del fort impacte. A més, van acudir-hi 7 unitats del SEM i diverses patrulles dels Mossos d'esquadra, que van tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Fa dos mesos, aquest mateix punt de la C-12 va ser escenari d'un altre accident mortal en el qual hi va morir un veí del municipi.

Amb aquestes tres víctimes, són ja 12 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les carreteres de les comarques lleidatanes aquest any.

Imatge del vehicle en el qual viatjaven dos de les víctimes mortals.

Imatge del vehicle en el qual viatjaven dos de les víctimes mortals.Amado Forrolla

tracking