SEGRE

INFRAESTRUCTURES SERVEIS

L'aeroport de la Seu busca un gestor per al restaurant

Després de quedar desert el concurs i el Govern pagarà 2.000 euros del dèficit

El restaurant està situat a la planta baixa de l’edifici principal.

El restaurant està situat a la planta baixa de l’edifici principal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concurs que Aeroports de Catalunya va convocar a mitjans del mes de març per adjudicar el servei de cafeteria i de restaurant de l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell ha quedat desert. Una empresa local de l’Alt Urgell s’encarrega en aquests moments de mantenir obertes les instal·lacions però el contracte els finalitza el pròxim mes d’agost i descarten renovar l’acord. Pel que sembla, la falta d’operacions aèries regulars en aquest aeroport redueix l’interès dels possibles restauradors i és per aquest motiu que Aeroports s’ofereix, tal com especifica a les clàusules del concurs, a assumir en concepte de compensació part del pressupost de la licitació, que està establert en un import de 48.000 euros (sense IVA) anuals, la qual cosa representa un cost de 4.000 euros al mes. Segons informa el document, Aeroports compensarà “amb un màxim de 2.000 euros mensuals” el dèficit econòmic de l’explotació del servei de restauració. L’inquilí, per la seua part, haurà “de justificar bimensualment que aquest dèficit és igual o superior” a l’import de la compensació. Aeroports reconeix que el servei de restauració d’aquest aeroport “ha estat econòmicament deficitari en els últims anys”.

La raó del dèficit d’explotació, continua, “recau en el volum de negoci, fins ara insuficient”, cosa que obliga Aeroports “a assumir aquesta compensació econòmica” que pal·liï la situació i “garanteixi un equilibri econòmic i financer del contracte”, que preveu una durada de dos anys.

Fonts del departament de Territori i Sostenibilitat van explicar que durant els pròxims dies iniciaran un procediment negociat sense publicitat per poder mantenir obertes les instal·lacions.

El contracte inclou l’explotació de la cafeteria i del restaurant, que compta amb terrassa, cuina i magatzem. L’adjudicatari haurà de garantir l’obertura de les instal·lacions els set dies de la setmana amb horaris diferents en funció de l’època de l’any però que oscil·len entre les 9.00 del matí fins a les 17.00 hores els mesos de menys activitat i les 20.30 hores a l’estiu.

tracking