SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Rescatada una veïna de Verdú atrapada en un incendi

Curtcircuit en un bar de la plaça Major

Efectius de bombers poc després de sufocar el foc al bar del centre de la localitat.

Efectius de bombers poc després de sufocar el foc al bar del centre de la localitat.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers van rescatar ahir una veïna de Verdú que va quedar atrapada en un incendi en un bar del centre d’aquesta localitat. El foc hauria estat provocat per un curtcircuit i cap dels clients que eren a l’interior del local van resultar ferits.

La propietària, que estava descansant al primer pis, es va quedar atrapada a la terrassa de la part posterior de l’edifici, per la qual cosa la van haver de rescatar amb un camió escala. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 15.52 hores i fins al lloc es van desplaçar set dotacions dels bombers, dos ambulàncies del SEM i una patrulla dels Mossos d’Esquadra. Fonts pròximes van explicar que les flames van cremar el quadre d’electricitat de les màquines de la cafetera i la barra, així com el congelador i la nevera.

Dos persones van haver de ser ateses al lloc dels fets per inhalació de fum i ansietat.

Per tal de poder treballar amb seguretat, els Bombers van tallar l’accés de la plaça Major al castell i part de plaça. Aquest succés va despertar una gran expectació entre els veïns, que alertats pel fum es van amuntegar darrere el cordó de seguretat.

tracking