SEGRE

TERRITORI CERTÀMENS

La Fira de Solsona preveu la visita de 30.000 persones

Sant Isidre reuneix prop de sis-cents caps de bestiar aquest cap de setmana || El president de la Diputació la va inaugurar ahir

Les autoritats al passeig pel recinte ramader de la fira.

Les autoritats al passeig pel recinte ramader de la fira.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Diputació, Joan Reñé, acompanyat per una vintena de representants dels ajuntaments del Solsonès, van inaugurar ahir la 66 Fira de Sant Isidre de Solsona que exposa prop de sis-cents caps de bestiar, la qual cosa la fa un dels certàmens ramaders de referència tant a Lleida com a la Catalunya central. És per aquesta raó que espera més de 30.000 visitants durant el cap de setmana.

Reñé va indicar que “totes les fires de Lleida tenen una rellevància excepcional, des de les més importants, com la de Sant Josep de Mollerussa o Sant Miquel de Lleida, però també totes les de les capitals de comarca que s’han anat especialitzant en àmbits concrets i que formen part d’una mostra transversal de l’activitat del territori”. El director de Solsonès Fires, Josep Caelles, va remarcar el creixement de l’espai de la fira d’aquest any arran d’un increment de demanda del sector de l’automoció i de la maquinària agrícola. En total, hi ha prop de dos-cents expositors, més que l’any passat. Va insistir que continua renovant-se i introduint nous espais entre els quals val a destacar una exhibició de 4x4, una mostra de bonsais o les proves d’habilitat amb tractor.

El pressupost del certamen s’eleva als 90.000 euros, similar al del passat exercici, dels quals 30.000 han estat sufragats per part de la Diputació de Lleida.

tracking