SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

Obres al clavegueram del Pont per evitar-ne el col·lapse

Com el que va causar la pedra al barri d’Aragó

Un garatge del Pont després de la pedregada del 25 d’abril.

Un garatge del Pont després de la pedregada del 25 d’abril.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament del Pont de Suert està actuant a la xarxa de clavegueram de la zona del barri d’Aragó per evitar inundacions al col·lapsar-se les canonades com va passar el 25 d’abril arran de la tempesta de pedra que va blanquejar tota la capital de l’Alta Ribagorça i va negar baixos d’edificis i d’equipaments públics com la biblioteca o el poliesportiu.

Segons l’alcalde, Josep Antoni Troguet, l’objectiu és desviar l’aigua quan es donen aquestes situacions i d’aquesta manera no haurà de canalitzar-se tota per la xarxa de sanejament. Troguet va indicar que aquesta primera intervenció va a càrrec de la brigada municipal, però per dur a terme les següents s’efectuarà una memòria valorada ja que l’“actuació és de bastanta envergadura atès que afecta tota la part baixa de la capital. Val a recordar que l’endemà de la tempesta el carrer Aigüestortes de la població es va enfonsar”.

El consistori intervé al barri d’Aragó però preveu fer-ho en altres carrers afectats

En un altre ordre de coses, Josep Antoni Troguet va indicar que s’espera que es formi el nou govern de la Generalitat perquè puguin abordar-se les obres de l’Arxiu Comarcal en el Palau Abacial, una vegada complerts tots els tràmits. Troguet va indicar que ja hi ha el projecte i el compromís per invertir el milió d’euros que costaran els treballs.

Així mateix, l’alcalde va indicar que demanaran la intervenció a la carretera de Gotarta, on la setmana passada hi va haver despreniments.

tracking