SEGRE

MUNICIPIS CELEBRACIONS

Més de 30 parades en el Mercat Barroc d'Aitona aquest diumenge

Oferirà activitats esportives i lúdiques, tallers i espectacles

La presentació de la setzena edició del Mercat d’Aitona.

La presentació de la setzena edició del Mercat d’Aitona.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més d’una trentena de parades participaran aquest diumenge en la setzena edició del Mercat de la Cultura i Tradicions de la Baronia d’Aitona que també oferirà espectacles, mostres d’artesania, música i esports. Segons l’alcaldessa, Rosa Pujol, “el Mercat Barroc és una de les cites més esperades de la població i una oportunitat per donar a conèixer el nostre teixit associatiu i la nostra singularitat”.

Com a principal novetat, tindrà lloc la I Embarrocat d’Aitona, una prova esportiva i lúdica organitzada pel Club d’Atletisme local que comptarà amb la participació de 300 atletes de Catalunya i altres comunitats autònomes que contempla dos carreres de 5 i 10 quilòmetres i una caminada popular de 7 quilòmetres pels camins de l’horta i el riu. El Mercat també estrena una activitat per als més petits que durant la jornada podran buscar un drac del qual podran fer-se amics.

Hi haurà exposicions a la capella de Sant Gaietà, rutes per descobrir llocs típics com Lo Caño i un taller infantil per desgranar panís i un molí per fer farina.

tracking