SEGRE

SUCCESSOS CARRETERES

Un jove de 22 anys mor en un xoc frontal a l'N-240

Una col·lisió a la sortida de Lleida que va provocar, a més, dos persones ferides que van ser traslladades a l’Arnau i es van crear importants retencions en els dos sentits

Estat en el qual van quedar els dos vehicles implicats en el xoc, als afores dels Magraners.

Un mort en un xoc frontal a l'N-240Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Madrid, va morir aquest dimecres i unes altres dos persones van resultar ferides de diversa consideració en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al quilòmetre 85 de l’N-240, a prop del barri dels Magraners de Lleida.

L’accident es va produir cap a les 21.50 hores i va ser necessari tallar la calçada en els dos sentits per socórrer els ferits, que van ser traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova. A l’accident es van desplaçar diverses dotacions de bombers i del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). El jove mort anava en un Peugeot 307 la part davantera del qual va quedar totalment destrossada per l’impacte amb la furgoneta. Arran de l’accident, pel qual es va tallar la calçada entre els quilòmetres 84 i 85 de la carretera en els dos sentits, es van produir llargues cues en els dos sentits, especialment la que anava en direcció Lleida.

Aquest és el sisè mort a les carreteres lleidatanes en el que va d’any i l’N-240 acumula ja 33 morts per accident de trànsit des de l’any 2009. Fa anys que els alcaldes dels municipis per on passa aquesta carretera exigeixen mesures a l’administració per reduir el nombre d’accidents a la via en el tram entre Lleida i Tarragona.

Estat en el qual van quedar els dos vehicles implicats en el xoc, als afores de Lleida

Estat en el qual van quedar els dos vehicles implicats en el xoc, als afores de LleidaMagdalena Altisent

tracking