SEGRE

EMERGÈNCIES BOMBERS

Focs en una nau de la Granja d'Escarp i una granja de Puiggròs

A Puiggròs es van cremar 500 tones de fems.

A Puiggròs es van cremar 500 tones de fems.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en dos aparatosos incendis que es van registrar la Granja d’Escarp i a Puiggròs. Al de la Granja, que es va declarar cap a les 13.00 hores, el foc va arrasar una nau fructícola situada a l’entrada d’aquesta localitat del Baix Segre. En els treballs d’extinció, que es van allargar durant tot el dia, van participar una desena dotacions procedents dels parcs de Seròs, Lleida, les Borges, la Granadella, Flix, Ascó i Fraga. Van cremar palots i maquinària agrícola i part de la nau es va ensorrar. L’ajuntament va agrair la professionalitat dels cossos de seguretat. Fins al lloc també es van desplaçar SEM i Mossos d’Esquadra.

A Puiggròs, tres dotacions van treballar en l’extinció del femer d’una granja, amb l’ajuda de maquinària pesant per remoure la part afectada. Van rebre l’avís del foc a les 10.11 hores i es van calcinar unes 500 tones de fems.

D’altra banda, quatre dotacions dels Bombers també van treballar ahir a la tarda en un incendi en una empresa de reciclatge situada al polígon Camí dels Frares de Lleida. El foc va calcinar ferralla que tenien emmagatzemada a l’exterior de l’empresa.

A Puiggròs es van cremar 500 tones de fems.

A Puiggròs es van cremar 500 tones de fems.ÒSCAR MIRÓN

tracking