SEGRE

MUNICIPIS FIRES

Fraga homenatja els responsables de la seua fira el 30 aniversari del certamen

Els directors de Mercoequip que van rebre l’homenatge ahir.

Els directors de Mercoequip que van rebre l’homenatge ahir.J. DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fraga va homenatjar ahir els organitzadors de Mercoequip, alcaldes de la localitat i directors del comitè executiu del certamen, en l’acte d’inauguració de la 30 edició de la fira de la capital del Baix Cinca, que es va celebrar al Castell per primera vegada, perquè l’acte sempre s’havia celebrat al recinte firal. L’alcalde de Fraga, Miguel Luis Lapeña, va destacar l’evolució de la localitat i la modernització que ha viscut en els últims trenta anys.

El certamen, que obrirà avui les portes al públic al Sotet, compta amb un centenar d’expositors, entitats i associacions que presentaran les seues novetats.

El pavelló estrena enguany distribució d’estands, que s’han organitzat per sectors productius. Lapeña va assegurar que Mercoequip és una marca que “guanya valor” gràcies a esdeveniments com el Foro Pilot de divendres de la setmana passada i que va reunir 250 empresaris i professionals. Així mateix, durant aquest cap de setmana s’han programat activitats per a tota la família i jornades tècniques destinades a professionals i empresaris. El certamen comptarà amb Lleida i Osca com a ciutats convidades. En aquest sentit, el primer edil va voler destacar el “bon veïnatge” que existeix entre Fraga i les localitats catalanes pròximes.

tracking