SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Una persona morta en una col·lisió entre tres vehicles a la C-12 a Corbins

L’accident va obligar a tallar la via durant dos hores i ja són cinc les víctimes en només dos setmanes

La víctima mortal conduïa un turisme que, a conseqüència de l’impacte, va sortir de la via i va bolcar.

La víctima mortal conduïa un turisme que, a conseqüència de l’impacte, va sortir de la via i va bolcar.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una víctima mortal i un ferit lleu és el balanç d’un accident que es va registrar ahir a la tarda a la carretera C-12, coneguda com l’Eix de l’Ebre, al seu pas per Corbins. En el sinistre, per causes desconegudes i que s’estan investigant, es van veure implicats tres vehicles i va tenir lloc a les 19.05 hores a l’altura del quilòmetre 151,5, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

La víctima mortal seria una veïna de la Sentiu de Sió d’uns quaranta-vuit anys que treballa en una clínica de Lleida ciutat, segons van informar a aquest diari fonts solvents. El ferit de caràcter lleu va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova pel Sistema d’Emergències Mèdiques.

La víctima mortal conduïa i era l’única ocupant d’un Renault Megane. Va quedar atrapada a l’interior del vehicle i els bombers i els sanitaris van treballar en el seu rescat però no van poder fer res per salvar-li la vida. L’accident va obligar a tallar la carretera durant dos hores. Els Mossos d’Esquadra, que van acudir amb diverses patrulles al lloc, van regular el trànsit i senyalitzaven desviacions. Cap a les 21.00 hores es va reobrir la carretera. Amb la víctima d’ahir, ja són cinc les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit en les dos últimes setmanes a Ponent després dels 3 morts de la col·lisió frontal en la mateixa via a Llardecans el dia 6 de maig i el jove de Madrid que va morir dimecres en un xoc a l’N-240 a Lleida.

Aquesta via va registrar ahir dos accidents més a Lleida i Sarroca

La carretera C-12 va registrar ahir al matí dos accidents més, a Lleida i Sarroca de Lleida, amb conseqüències molt menys tràgiques. A Sarroca de Lleida, a les 9.00 hores, van col·lidir un turisme i una furgoneta. La conductora del turisme va patir ferides de caràcter lleu i va ser evacuada pel SEM a l’hospital Arnau de Vilanova, segons van informar els Bombers. A les 11.30 hores, un cotxe va patir una sortida de via i el conductor va resultar il·lès en aquesta via a la sortida de la ciutat cap a Corbins. Al lloc van acudir Bombers i Guàrdia Urbana.

tracking