SEGRE

Anuncien talls en la línia de la Pobla per manteniment dels trens

Els dilluns 28 de maig i 4 de juny quedarà interromput el servei entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur

Un dels dos trens de la línia de Lleida-La Pobla de Segur

Territori i Sostenibilitat invertirà 6 milions en la compra d'un tercer tren per a la línia de la PoblaGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de la línia de tren Lleida-La Pobla de Segur quedarà interromput els dies 28 de maig i 4 de juny entre les estacions de Balaguer i La Pobla per realitzar treballs de manteniment a les unitats de tren, segons ha anunciat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Com a alternativa, es posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobusos entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es realitzarà sota demanda dels usuaris.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es veuran substituïdes per un servei d’autobús les circulacions amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.

El manteniment de les unitats durant aquests dos dies consistirà en el tornejat de dos dels eixos dels trens, un de cada unitat, que han tingut un major desgast, segons FGC.

tracking