SEGRE

TRÀNSIT PREVENCIÓ

Intensifiquen els controls policials a motoristes per reduir els accidents

Un motorista va perdre la vida l’11 de gener a Artesa de Lleida.

Un motorista va perdre la vida l’11 de gener a Artesa de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit coordina aquesta setmana amb Mossos d’Esquadra i policies locals una campanya preventiva de controls a motoristes per l’augmentat la sinistralitat en aquest col·lectiu. Aquest 2018, un total de disset motoristes han mort a les carreteres catalanes, tres a les vies de Lleida, i setanta-vuit han patit ferides de gravetat, quan durant el mateix període de l’any anterior van morir-ne deu.

L’objectiu de la campanya és augmentar la seguretat en els desplaçaments i la percepció del risc. Per aconseguir-ho, es posarà èmfasi en l’ús del casc homologat com a element de seguretat passiva, així com en aquelles conductes que posin en perill la seguretat viària com són l’excés de velocitat, conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues, distraccions i altres conductes antireglamentàries.

Trànsit demana als motoristes que tinguin més percepció del risc i consciència de la mateixa fragilitat. En aquest sentit, s’apel·la a la responsabilitat compartida amb la resta de conductors i a la necessitat d’una convivència respectuosa a la xarxa viària.

tracking