SEGRE

ESNOTICIA

Xàfecs de menys de mitja hora amb pedra a la Noguera

Més de trenta litres per metre quadrat

Pedra a Vallfogona de Balaguer.

Pedra a Vallfogona de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A més de les fortes pluges que han provocat el despreniment sobre la carretera C-14 a Ponts i inundacions a Balaguer, també es van registrar a la tarda tempestes fortes i localitzades en altres municipis de la comarca com Artesa de Segre, la Baronia de Rialb i Vallfogona de Balaguer. En aquesta última localitat les pluges van deixar 31 litres per metre quadrat en només 29 minuts. Així mateix, a la capital de la comarca van arribar als 39 litres en menys de mitja hora, segons dades de les estacions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Les pluges van ser menys intenses a la resta del pla de Lleida, encara que en municipis com Ivars d’Urgell van anar acompanyades de llamps. Així mateix, l’episodi de pluges ha anat acompanyat d’un sensible descens de les temperatures respecte a les de diumenge passat. La mínima a les comarques de Lleida es va registrar al Montsec d’Ares, amb 6,8 graus.

Les previsions per avui apunten que podrien repetir-se les precipitacions, amb pluges fortes i molt localitzades, també acompanyades en alguns casos de pedra.

Pedra a Vallfogona de Balaguer.

Pedra a Vallfogona de Balaguer.SEGRE

tracking