SEGRE

Una escola de vol lituana formarà pilots a l'aeroport d'Alguaire

L’empresa BAA Training preveu crear 25 llocs de treball a la infraestructura lleidatana

Nou vols i 2.200 viatgers en un sol dia, un rècord de trànsit aeri a l'aeroport de Lleida Alguaire.

Rècord de trànsit aeri a AlguaireAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre d’entrenament aeronàutic BBA Training, amb seu central a Vílnius, Lituània, ha firmat un conveni amb l’aeroport de Lleida-Alguaire per formar pilots a les instal·lacions lleidatanes. Segons Egle Vaitkeviciute, CEO de BAA Training, l’aeroport d’Alguaire permetrà a l’escola de vol lituana disposar d’una base d’entrenament amb "condicions climàtiques adequades per dur a terme vols de formació durant tot l’any".

Mentre prepara els seus vols de formació a Alguaire, la companyia lituana ha anunciat que durà a terme operacions de vol a partir de l’1 d’octubre. Segons els càlculs d’entrenament BAA, el seu programa de vols a Alguire permetrà reduir la durada de l’entrenament dels pilots en almenys 2 o 3 mesos.

D’altra banda, la companyia ha avançat aquest divendres situar la seua nova base de vols a Alguaire comportarà la creació de 25 llocs de treball, entre instructors, mecànics i persones d’administració.

BAA Training és un dels principals centres de formació aeronàutica del nord d'Europa, amb estudiants de 50 països diferents.

tracking