SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Balaguer regala 500 jardineres a 300 veïns del centre històric

Iniciativa que s’emmarca en el projecte Viles Florides

Els jardiners que adeqüen les zones verdes de Balaguer.

Els jardiners que adeqüen les zones verdes de Balaguer.AJUNTAMENT DE BALAGUER

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer entregarà avui cinc-centes jardineres dobles a més de tres-cents veïns del centre històric perquè les pengin als balcons per embellir la zona antiga de la capital. Es tracta d’una iniciativa que forma part del projecte Viles Florides i que complementa les actuacions de millora que el consistori porta a terme en aquests moments en diferents zones del centre. El repartiment es farà aquesta tarda de les cinc a les vuit en dos punts diferents, la plaça Manuel Marín i el carrer dels Arços.

L’objectiu d’aquesta activitat és fer més agradable l’entorn i millorar així la qualitat de vida dels veïns d’aquesta zona de la ciutat. Paral·lelament a les jardineres, el consistori du a terme obres de millora als espais públics del barri i les zones verdes.

Per fer-ho, ha comptat amb els treballs de jardiners i del tècnic de medi ambient, contractats a través d’un pla d’ocupació. Per la seua banda, el consistori ha organitzat un concurs per ornamentar balcons i jardins de la zona. La iniciativa es presentarà dilluns que ve.

tracking