SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Vilanova de la Barca exposarà un celler al nou consultori

Inversió de prop 434.000 €, es preveu que estarà llest en un any

La zona on es construirà el nou ambulatori.

La zona on es construirà el nou ambulatori.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Vilanova de la Barca ha donat llum verda al projecte per a la construcció del nou consultori mèdic que costarà 434.000 euros davant de l’església vella, en un terreny cedit per la cooperativa al centre urbà. Serà una edifici nou amb dos plantes, la primera per a consultoris i la segona per a nous serveis dedicats a la tercera edat, com podologia, per exemple, i rehabilitació, segons el primer tinent d’alcalde, Oriol Verdú.

Al solar on es farà el nou ambulatori s’ha descobert un celler subterrani de l’antiga casa pairal dels comtes de Torregrossa que es mantindrà i il·luminarà perquè pugui visitar-se, va afegir.

L’actual centre mèdic que s’ubica al costat de la Llar de Jubilats es reconvertirà en biblioteca, ja que en l’actualitat la població no compta amb aquest servei, sala polivalent o podria ampliar-se el centre dels jubilats. Segons Verdú, es consultarà les entitats locals per veure quina és la millor opció. La previsió és que la primera planta estigui llesta en un any. La Diputació de Lleida sufragarà les obres.

tracking