SEGRE

L'ajuntament de Tàrrega dóna suport als docents denunciats per presumptes delictes d'odi

El ple aprova una moció impulsada per la CUP

El ple de l'ajuntament de Lleida

L'ajuntament de Tàrrega dóna suport als docents denunciats per presumptes delictes d'odiAjuntament de Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Tàrrega va aprovar aquest dijous una moció de la CUP en suport al professorat de l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, denunciats per presumptes delictes d’odi i discriminació. En la moció, el consistori demana l'arxivament judicial de les denúncies i aturar la "campanya de criminalització dels docents". El text també expressa suport vers el professorat de l'escola pública catalana que puguin trobar-se en una situació similar.

La moció va rebre els vots favorables de PDeCAT, ERC, CUP i CdT mentre que PSC es va abstenir

El ple d'ajuntament de Tàrrega també va donar llum verda, en aquest cas per unanimitat, a la moció presentada pel Comú de Tàrrega (CdT) en suport al “Dret a morir dignament”. La proposta posa l’accent en la divulgació dels drets de la ciutadania al final de la vida i el benefici de tramitar el Document de Voluntats Anticipades (DVA).

En l’apartat de finances es van aprovar per unanimitat modificacions de pressupost en què destaquen l’adquisició d’una caldera per al poliesportiu (20.000 euros); la instal·lació de plafons turístics informatius (3.100 euros); i nou mobiliari per al Museu Comarcal de l’Urgell (3.014 euros).

Pel que fa a propostes d’urbanisme, el ple va aprovar la relació de béns i drets afectats per les obres d’obertura d’un vial d’accés a les piscines municipals de Claravalls. El projecte comprèn una superfície de 961 metres quadrats que serà expropiada.

tracking