SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENT

Mor la motorista ferida en la col·lisió de dimarts a la C-14 a Coll de Nargó

La víctima és una dona britànica de 57 anys

Marques dels equips d’emergències al lloc de l’accident.

Marques dels equips d’emergències al lloc de l’accident.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La motorista de nacionalitat britànica de 57 anys que dimarts va resultar greument ferida en una col·lisió a la carretera C-14 a Coll de Nargó (vegeu SEGRE d’ahir) va morir a última hora de dimarts a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit. La dona, que va patir múltiples traumatismes, va ser evacuada en helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i va ingressar a l’UCI de l’hospital lleidatà. La moto va col·lidir contra un turisme, els tres ocupants del qual van patir ferides menys greus i van ser evacuats fins a l’hospital de la Seu d’Urgell. A conseqüència de l’accident, la carretera va estar tallada durant unes dos hores, la qual cosa va provocar que es generessin cues de fins a quatre quilòmetres.

L’accident es va produir quan faltaven pocs minuts per a les deu del matí de dimarts. Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, una motocicleta i un turisme van xocar a l’altura del quilòmetre 159. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i l’helicòpter i dos ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

La C-14 va estar dos hores tallada, cosa que va provocar cues de fins a quatre quilòmetres

Amb aquesta nova víctima mortal, ja són quinze les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, les mateixes que en el mateix període del 2017. Així mateix, del total de morts, quatre d’ells eren motoristes. Precisament, el Servei Català de Trànsit va fer recentment una campanya preventiva de controls a motoristes per l’augment de la sinistralitat en aquest col·lectiu. L’objectiu és augmentar la seguretat en els desplaçaments i la percepció del risc. En aquest sentit, es posarà èmfasi en l’ús del casc homologat.

tracking