SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un conductor al sortir de la via amb el cotxe a Tarroja de Segarra

La víctima mortal és un veí de Barcelona de 47 anys || Aquest any han mort setze persones en accidents a Lleida, una més que en el mateix període del 2017

Imatge del vehicle sinistrat a Tarroja de Segarra.

Imatge del vehicle sinistrat a Tarroja de Segarra.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va morir ahir al migdia després que el cotxe que conduïa registrés una sortida de via a la carretera L-311 al terme municipal de Tarroja de Segarra. La víctima, que era l’únic ocupant del vehicle, és F.A.S., de quaranta-set anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

L’accident es va produir, per causes desconegudes i que s’investiguen, a les 12.55 hores al quilòmetre 9 de la carretera L-311 (Cervera-Guissona). El vehicle, una Citroën Berlingo, anava en direcció a Guissona, va sortir de la via en plena recta i va envair el sentit contrari i llavors va xocar per la part inferior contra l’arqueta de formigó del camí d’una finca situada al costat de l’ermita de la Mare de Déu de Santesmasses, i va quedar a la cuneta sense bolcar itot just eren visibles els danys exteriors. Arran de l’accident, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, es van registrar cues de mig quilòmetre en tots dos sentits, ja que els Mossos van donar pas alternatiu fins a les 15.09 hores.

Amb aquesta nova víctima mortal, ja són setze les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, una persona més que en el mateix període del 2017. A última hora de dimarts d’aquesta setmana va morir a l’hospital Arnau de Vilanova una motorista de nacionalitat britànica de 57 anys que al matí havia resultat greument ferida en una col·lisió a la carretera C-14 a Coll de Nargó. La moto va col·lidir contra un turisme, els tres ocupants del qual van patir ferides menys greus. Del total de morts aquest 2018 en accidents de trànsit, quatre d’ells eren motoristes. L’últim mes han perdut la vida sis persones a les carreteres de Ponent.

tracking