SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Acusat d'abusar durant 9 anys de la néta de la seua parella a Agramunt

La Fiscalia sol·licita una condemna de sis anys de presó i set de llibertat vigilada || Suposadament li hauria fet tocaments des que la nena tenia cinc anys

El judici està fixat per dijous que ve a l’Audiència.

El judici està fixat per dijous que ve a l’Audiència.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia de Lleida sol·licita una condemna de sis anys de presó i set més de llibertat vigilada per a un home acusat d’abusar sexualment durant almenys nou anys de la néta de la seua parella a Agramunt. Està previst que el judici tingui lloc aquest dijous vinent a l’Audiència de Lleida.

Els fets es remunten, segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, a l’any 2008 quan la petita tenia cinc anys i la família residia a Elx. L’home, aprofitant que era la parella de l’àvia paterna, es quedava tot sol amb la menor per fer-li tocaments. Uns abusos sexuals, sempre segons la versió de la Fiscalia, que s’haurien prolongat durant nou anys i que no es van denunciar fins l’any passat, quan la família residia a Agramunt. També van viure durant una temporada a Benidorm.

Els fets haurien tingut lloc entre el 2008 i el 2013 a Elx i Benidorm i haurien continuat a Agramunt

El Ministeri Públic acusa aquest home d’un delicte continuat d’abusos sexuals a una menor de tretze anys, per la qual cosa sol·licita que se li imposi una pena de sis anys de presó a banda de set anys de llibertat vigilada.

Així mateix, demana que se li imposi una ordre d’allunyament i comunicació amb la menor, que aquest any complirà quinze anys, durant una dècada, i que la indemnitzi amb un total de 4.000 euros pels danys morals ocasionats.

El cas va ser investigat per un jutjat d’Instrucció de Balaguer després que s’interposés una denúncia. Està previst que en el judici declari l’acusat, la víctima i familiars, així com pèrits de la Generalitat.

D’altra banda, l’Audiència encara no ha dictat sentència sobre l’home acusat de violar i maltractar les seues dos filles durant anys a la ciutat de Lleida que va ser jutjat el passat dia 17 de maig. La Fiscalia i les acusacions particulars van demanar que se li imposi una condemna de trenta-set anys de presó. Va assegurar que era innocent.

L’Audiència va condemnar recentment a vuit anys de presó un veí de Cervera de 69 anys que va reconèixer haver fet tocaments a una nena de set al parc de Sant Eloi de Tàrrega. Finalment, un altre home ha estat penat a dos anys per forçar una menor que se n’havia anat de casa.

Cinc condemnats aquest any a Lleida per abusos a menors

Un total de cinc lleidatans han estat condemnats aquest any per abusos sexuals a menors. Al gener, l’Audiència va condemnar a cinc anys de presó un veí de la capital del Segrià de 40 anys que va confessar haver abusat de la seua filla. Un veí de Guissona va acceptar dos anys de presó per fer tocaments a una nena. El mes de febrer, el Tribunal Superior de Justícia va confirmar la condemna de quatre anys i mig de presó per a un lleidatà per abusos continuats a la seua fillastra de vuit anys.

tracking